STIZON in actie

 

Op 7 juni aanvaard ik, Dr. R.M.C. Herings, vanwege STIZON mijn benoeming tot hoogleraar Farmaco-epidemiologie en zorgoptimatilisatie bij de Amsterdam UMC, locatie VUMC.

Als je een cadeau wilt geven wil ik je vragen een donatie te doen voor Stichting ALS, om meer wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS mogelijk te maken.

Wetenschappelijk onderzoek naar behandeling en effecten van geneesmiddelen is mijn levenswerk. Maar voor lang niet alle aandoeningen zijn geneesmiddelen beschikbaar. Ik wil via deze weg graag bijdragen aan de ontwikkeling van een nog niet bestaande behandeling voor ALS. Er is maar één manier om deze ziekte de wereld uit te helpen: wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en de behandeling. Door donatie kan er een versnelling komen in onderzoek naar ALS en verwante ziekten.

Ik wil jullie danken voor jullie aanwezigheid en steun tijdens mijn oratie, maar nog meer voor het maken van een donatie, waardoor we deze vreselijk ziekte hopelijk zo snel mogelijk de wereld uit kunnen helpen!

 

STIZON is een stichting van en voor zorgverleners, opgericht door dr. Ron Herings. Wij beheren en standaardiseren data en ondersteunen daarmee zorgverleners met slimme data-analyses en wetenschappelijk onderzoek. Door het combineren van wetenschappelijke inzichten en methodes en het koppelen van verschillende databronnen willen we van meerwaarde zijn voor elke patiënt. Het aanbieden van goede zorg en behandelingen is ons levenswerk. Helaas zijn er ook aandoeningen die nog geen behandeling kennen. Daarom vraagt dr. Ron Herings om een donatie om meer wetenschappelijk onderzoek naar ALS mogelijk te maken.