H-DC 't Centrum rides for ALS

H-DC 't Centrum

Opgehaald

6.567
65% bereikt van mijn streefbedrag € 10.000

Nog te gaan:

Stichting ALS is het vaste goede doel van H-DC 't Centrum. Tijdens activiteiten van onze club, de ritten en onze rally brengen wij ALS onder de aandacht. Sinds één van de leden van H-DC 't Centrum de diagnose ALS heeft zien wij van dichtbij hoe verwoestend deze ziekte is en hopen we dat er snel een oplossing gevonden gaat worden. 

Elk derde weekend van september hebben wij onze Harley-Davidson rally aan de Maarsseveense Plassen. Dit jaar is dat van 16 tot 18 september. Vele Harley rijders uit binnen- en buitenland reizen dan op de motor af naar de Maarsseveense Plassen om gezamelijk twee dagen feest te vieren, oude en nieuwe vrienden te zien, een biertje te drinken, muziek te luisteren, een dansje te wagen en motoren te kijken. Twee jaar is er geen rally geweest en nu mogen we gelukkig weer. In het verleden hebben we geld opgehaald voor diverse goede doelen, maar dit jaar zal de rally geheel in het teken staan van geld inzamelen voor Stichting ALS Nederland. Dit doen we door verschillende activiteiten, zoals bier drinken voor ALS en de verkoop van speciale pins. Ook volgende jaren zullen we dit doorzetten om zoveel mogelijk geld te kunnen doneren aan Stichting ALS Nederland.

 


Bekijk alle

Internationale Rally Maarsseveense Plassen september 2022

20-09-2022 | 15:00 Uur
Afgelopen weekend hebben we onze 51 ste Internationale Rally georganiseerd bij de Maarsseveens Plassen. Door het slechte weer was de opkomst iets minder dan voor corona, maar dat mocht de pret niet drukken. Wat hebben we weer een plezier gehad! Voor het inzamelen van geld voor de Stichting ALS waren er diverse actviteiten georganiseerd. Er werden gesponsorde pins en stickers verkocht en polsbandjes van ALS. Hiernaast kon je natuurlijk ook extra doneren. Ook biermuntjes konden ingeleverd worden, waarna deze weer bij de club te gelde gemaakt konden worden voor het goede doel. Dit laatse was vooral bij het ontbijt op zondagochtend een succes. Samen met de verkoop van de pins heeft dit ongeveer 3770 euro opgebracht. Iedereen heel erg dank hiervoor. Arie en Emmelien hadden van te voren appeltaarten gebakken en deze werden op de rally verkocht. Arie en Emmelien hebben hiermee 300 euro voor ALS opgehaald. Een prachtig resultaat. Arie en Emmelien heel erg bedankt voor jullie sponsoring en inzet. Uiteindelijk had de club zelf ook nog een ludieke actie: "bier drinken voor ALS" . De club gaf een aantal volle bierkannen weg en daar mocht iedereen een biertje van. Uiteraard wel na het doneren van minimaal een biermuntje aan de Stichting ALS. Uiteindelijk is er met deze actie een kleine 750 euro opgehaad en dat is echt heel veel meer dan dat het bier in de kannen waard was. Iedereen dus bedankt voor het meedrinken en de club bedankt voor het beschikbaar stellen van het bier. Al met al is er op de rally een totaal resultaat van 4820 euro opgehaald. Een verschrikkelijk mooi resultaat.  Iedereen enorm bedankt!    

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer